+358 44 544 7000 bermanto@bermanto.fi

Betonilattiat – Design-lattiat 

 

Lattiapinnoitukset – Materiaalit

Bermanto®360 palvelut

Ensimmäinen askel onnistuneen betonilattian syntymisessä on huolellinen tarvekartoitus, jotta löydämme yhdessä

oikean ratkaisun – oikeilla materiaaleilla – oikeaan paikkaan

Tarjoamme asiakkaillemme lattian mitoituksen ja detaljisuunnittelun, hankimme kaikki tarvittavat materiaalit, hoidamme lattia-, pinnoitus- ja hiontaurakoinnin sekä annamme ohjeet ja tarjoamme materiaalit lattian huoltoon ja kunnossapitoon – ja kaikki tämä kokonaistaloudellisesti asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeet huomioiden.
Yksi kontakti – yksi vastuunkantaja.

Betonilattiat

 

Betonilattiaryhmämme kaikilla työnjohtajilla on FISE-pätevyys vaativienkin lattiakohteiden toteuttamiseen. Materiaalit hankimme alan johtavilta materiaalitoimittajilta pitkäaikaisen yhteistyön pohjalta. Avustamme asiakastamme ja loppukäyttäjää teknisesti ja kokonaistaloudellisesti parhaan ja tarpeita vastaavan lattiaratkaisun löytämisessä.

Betonilattiat toteutamme eri vaihtoehdoilla kohteen vaatimusten pohjalta – perusbetonilattiat, kuitubetonilattiat, sirotelattiat, kovabetonilattiat, hiotut lattiat – kaikki lattiaratkaisut kuuluvat osaamisalueisiimme.

Design-lattiat

 

Betonilattia on yhä useammin myös näyttävä arkkitehtoninen Design-lattia varsinkin liike-, toimitila- ja julkisrakentamisen kohteissa. Loppukäyttäjät ja arkkitehdit haluavat betonimaista elävyyttä ja uudenlaisia visuaalisia kokonaisuuksia.
Olemme toteuttaneet useita näyttäviä Design -lattiaratkaisuja liike- ja toimitiloihin Bermanto DesignBase, DesignTop ja DesignHard ratkaisuilla.

Design-lattiat esite

Lattiahionnat

 

Hiontaryhmämme toteuttaa lattioiden hionta- ja kiillotuskäsittelyjä betonilattia- ja Design-lattiakohteisiin.
Uudiskohteiden lisäksi käsittelyä käytetään myös vanhojen betoni tai mosaiikkibetonilattioiden ylläpitokäsittelyinä korjausrakentamiskohteissa. Hiottujen betonilattioiden ominaisuuksiin voidaan vaikuttaa merkittävästi jo suunnittelu- ja valuvaiheessa. Me mietimme yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa oikeat saumajaot- ja ratkaisut sekä lattian mitoituksen (paksuus, soveltuvat kuidut yms.).

Bermanto hionta- ja kiiltoluokat

Lattiapinnoitukset

 

Suoritamme betonilattioiden pinnoitukset kohteen vaatimusten mukaisesti. Avustamme eri toimialoille soveltuvan ympäristö- ja käyttöturvallisen pinnoitus-ratkaisun valinnassa, ottaen huomioon tiloihin kohdistuvan mekaanisen, kemiallisen, korkeiden lämpötilojen tai veden aiheuttaman rasituksen.

Epoksi-ja polyuretaanipinnoitukset
Hierrettävät epoksi-ja akryylipinnoitukset
Staattista sähköä poistavat/johtavat ESD pinnoitusratkaisut
Sementtipohjaiset hybridipinnoiteet teollisuuteen ja paloluokiteltuihin tiloihin

Koulutukset ja tekninen info

 

Järjestämme tuotekoulutusta ja teknistä neuvontaa tuotteisiimme ja niiden käyttöön liittyen. Koulutuksia toteutamme joko asiakkaan tiloissa tai omissa tiloissamme Keravalla – tai nykyaikaisesti verkon välityksellä.

Koulutuksen ja teknisen neuvonnan hoidamme pääosin omin voimin mutta myös yhdessä päämiestemme kanssa.

Asiantuntijamme antavat alaan liittyvää teknistä koulutusta omissa ja alan järjestöjen järjestämissä koulutustilaisuuksissa sekä asiantuntija-artikkeleina alan julkaisuissa.